sunnuntai 20. elokuuta 2017

23.7.2017 Kotka - LPR 155 km

Tämän päivän tavoitteena oli ehtiä Lappeenrannan Korvenkylään isän lapsuudenkotiin aivan Imatran rajalle siten, että kerkeen katsomaan kello 18 alkavaa IPV - Kouvola pesismatsia.

Lähdin liikkeelle tasan klo 09. Kaikista lyhin reitti olisi ollut mennä Taavetin kautta, mutta halusin vältää kuutostien tietyöt, niin päätin mennä Vaaliman kautta. Ja koska halusin vältää itärekkojen seassa ajamisen, käännyin Haminan jälkeen Klamilan kautta kulkevalle museotielle. Museotie oli mutkainen ja mäkinen. Ohitin yhdessä vaiheessa venäläisen 15 henkisen pyöräilyporukan, myös muita pitkän matkan pyöräilijöitä tuli vastaan.

Virojoella taukoa pitäessäni huomasin, että oikea takasivulaukku roikkuu vain yhden koukun varassa. Toisen koukun ruuvi oli löystynyt niin, että koukku oli irronnut laukusta, ruuvi ei ollut onneksi pudonnut. Siinä sitten pengoin kaikki laukut läpi etsiessäni kuusiokoloavaimia. Avaimet löytyivät lopulta, mutta eipä mukana ollutkaan 3 mm avainta. Hetken tuumaustauon jälkeen muistin, että mukana on nippusiteitä, joilla järjestyi tilapäiskorjaus.

Vaalimaalta käännyin Lappeenrantaa ja Ylämaata kohti. Maasto nousi hiljalleen, pääasiassa osuus oli metsätaivalta. Lopulta saavuin Lappeenrantan, josta menin rautatieaseman ohi, kanavan yli ja tuttua kevyenliikenteen väylää pitkin Joutsenon kirkolle. Niillä paikkeilla oli lievä nestehukan / energiavajeen tunne, niin käväisin S-marketissa ostamassa syötävää ja juotavaa. Se piristi kummasti, niin jatkoin matkaa klv:ä pitkin kohti Korvenkylää. Viimein saavuin perille isän lapsuudenkotiin, jätin sivulaukut sinne ja vaihdettuani punaisen paidan päälle lähdin pesisstadionille.

Ekan jakson eka vuoropari oli pelattu, kun pääsin katsomoon. Peli päättyi hamittavasti Kouvolan voittoon. Toisella jaksolla Kouvolan tasoitusjuoksu tuli, kun Imatran ulkokenttä heitti pallon kotipesän yli suoraan polveeni. Mutta pallo osui polven syrjään, niin siihen ei tullut edes mustelmaa.

Päivän data:
Matka 155 km
Ajoaika 7 h 17 min
Keskinopeus 21,2 km/h
Kokonaisnousu 550 m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti