sunnuntai 20. elokuuta 2017

26.7.2017 LPR-Kitee 153 km

 Lähdin taas liikenteeseen vasta klo 14. Ylitin Vuoksen vanhaa Mansikkalan siltaa pitkin, minkä jälkeen käännyin reissun toiselle museotielle kohti Niska-Pietilää. Museotiepätkä oli noin 40 km pitkä osuus, ja se toi vaihtelua kuutostien pientareella ajamiseen. Tie kulki metsätaipaleiden ja pienien maalaiskylien läpi, ja totuttuun tapaan tie oli mutkikas ja paikoin mäkinen. Tie laskeutui monta kertaa puronotkoihin, ja nopeus oli näissä kohdissa monesti yli 50 km/h.
Mäkisiä maisemia Museotieltä
Tauko uimarannalla Laikossa
Laikossa tie kulki kankaiden läpi,siellä pidin myös taukoa uimarannalla. Laikon jälkeen ajoin 6-tien piennarta Parikkalaan, josta käännyin itään 4011-tielle, jota pitkin menin Kesusmaalle, jonka jälkeen palasin takaisin 6-tielle. Kesusmaan koukaus oli taas melko mäkinen, mutta muuta liikennettä oli tuolla pätkällä hyvin vähän.
Kuva Kesusmaan koukaukselta. Täälläkin riitti penkkaa.
Akonpohjassa pidin info-pisteen penkeillä taukoa ja lähdin jatkamaan matkaa 6-tietä pitkin kohti Kiteetä. Kuutostie kulki pääasiassa kankaita pitkin, ja matkanteko oli helppoa. Juuri ennen Kiteen risteystä käännyin metsätielle, jota pitkin  ajoin noin 500 m ennen kuin löytyi leiriytymiseen sopiva sammalkuusikko. Alkoi olla jo melko hämärää kun teltta oli pystyssä.
Telttapaikka löytyi sammalkuusikosta
Päivän data:
Matka 153 km
Ajoaika 7 h 2 min
Keskinopeus 21,8 km/h
Kokonaisnousu 568 m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti